MotoGP

Maverick Viñales: “No he entrat a box de miracle”

El pilot rosinc de Yamaha, últim a Sachsenring, qualifica de desastre i vergonyosa la seva actuació en el Gran Premi d’Alemanya

El pilot de Roses Maverick Viñales (Yamaha), dinovè i últim en el Gran Premi d’Alemanya, ha viscut un autèntic malson al circuit de Sachsenring i ha qualificat la seva actuació de “desastre i vergonya”. El rosinc, que en els entrenaments de qualificació ja havia estat el penúltim (21è), esperava millorar el seu rendiment durant la cursa, però no ha estat així i s’ha quedat fora de la zona de punts per primer cop aquesta temporada. De fet, Viñales va arribar a més de 24 segons del vencedor, el cerverí Marc Márquez. “Realment hi ha un problema molt gran en la meva part del box. Ja veurem si s’arregla o no, però ha estat un desastre. No he entrat a box de miracle perquè la veritat és que ha estat una vergonya. Jo quan estic darrera dels altres sé perfectament el nivell que hi ha. Ja veurem què passa. No ho tinc molt clar. A Yamaha, cada dia els dic el problema que hi ha a la moto, cada dia els repeteixo el mateix, durant tres anys seguits. Esperem que es resolgui”, va declarar als micròfons de DAZN. I ha afegit: “No soc aquí per fer el 23è, ni per agafar informació, ni fer de pilot provador. Al final arriba un moment que com a pilot sembla una falta de respecte.”

Tot i el seu pèssim resultat a Sachsenring, Viñales encara és el millor pilot català en la classificació del mundial i actualment ocupa el sisè lloc amb un total de 75 punts. De fet, l’empordanès va ser el vencedor de la prova inicial a Qatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)