Fórmula 1

Madrid es postula per portar la F-1 a Ifema mentre Barcelona negocia

Madrid s’ha postulat per organitzar un Gran Premi de Fórmula 1 mentre Catalunya negocia la prolongació que vincula al circuit de Barcelona-Catalunya amb el gran circ, un element més de pressió a les converses. Segons el diari El Mundo, els responsables de la F-1 veurien amb bons ulls la zona d’Ifema i ja se n’haurien assegurat sobre el terreny, tant per l’amplitud de maniobra com per la proximitat amb l’aeroport i les connexions amb el centre de la ciutat. En tot cas, la notícia assegura que només es tiraria endavant el projecte si el circuit català no tanqués l’acord amb la FIA i la F-1. La cursa tindria similituds amb la que es fa a Azerbaidjan i es finançaria amb capital privat per no repetir els errors que es van cometre en el passat a València, assegura el diari. En la noticia no es concreten terminis. L’article es titular “Un circuit d’F-1 a Ifema” i el subtítol explica: “Davant del risc de no arribar a un acord de renovació del Gran Premi d’Espanya amb Montmeló, el campionat contempla la possibilitat d’una cursa urbana en el recinte firal. el gabinet d’Isabel Díaz Ayuso ja coneix el projecte”. També s’hi mostra favorable, evidentment, l’alcalde de Madrid José Luis Martínez-Almeida.

Per un altre costat la F-1 ha anunciat el retorn del Gran Premi de Turquia a Istanbul Park, que substitueix la cursa cancel·lada a Singapur. Es correrà d l’1 al 3 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)