MotoGP

Viñales és el més ràpid en les dues sessions de MotoGP a Assen

Pol Espargaró acaba amb el segon temps i Marc Márquez, sisè, pateix una forta caiguda

Maverick Viñales (Yamaha) ha sigut el més ràpid en les dues sessions d’entrenaments de MotoGP el primer dia del GP dels Països Baixos. Els entrenaments de la tarda han estat marcats per la pluja que ha aparegut a la meitat de la sessió i ha impedit que es milloressin els temps en els últims minuts com és habitual. El rosinc és primer amb el temps del matí d’1:33.072, mentre que a la tarda ha fet 1:33.241. El segon ha sigut Pol Espargaró (Honda), també amb el temps del matí, a una dècima (0.111). Tampoc ha millorat a la tarda Àlex Rins (Suzuki) i ha acabat cinquè a quatre dècimes (0.429).

Un dels que ha millorat en els primers minuts de la sessió de la tarda, sense pluja, ha sigut Marc Márquez (Honda) que s’ha situat amb el sisè temps de les dues sessions a gairebé cinc dècimes (0.488). Abans que plogués i quan el cerverí buscava millorar el seu registre, ha partit una forta caiguda. Ha sortit volant per davant de la moto i ha caigut amb els genolls i les mans sobre l’asfalt. S’ha aixecat sol i ha tornat al box i se l’ha vist bé, però no ha tornar a pujar a la moto mentre plovia.

La pluja ha marcat la segona sessió d’entrenaments de Moto2, i els temps més ràpids han sigut els del matí amb el mallorquí Augusto Fernández (Kalex) com el més ràpid (1.36.714), i els catalans lluny, Xavi Vierge 21è a 1.419, i Albert Arenas 24è a 1:820. El millor sota la pluja ha sigut el valencià Hector Garzó (Kalex) que ha fet 1:47.617, mentre que Xavi Vierge ha marcat el vuitè temps amb el terra mullat.

El japonès Tatsuki Suziki (Honda) ha estat el més ràpid del dia de Moto3 amb un temps d’1:41.568, i ha superat per només 89 mil·lèsimes al sud-africà Darryn Binder (Honda). Els dos catalans han fet un primer dia d’entrenaments molt semblants i han acabat a un segon del primer. Xavier Artigas ha fet el catorzè temps a 1.013, i Jeremy Alcoba el quinzè a 1.120.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)