MotoGP

Jeremy Alcoba s’exhibeix i celebra la seva primera posició preferent en Moto3

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha signat la primera posició preferent de la seva carrera en un darrer gir brutal en què ha batut el rècord del circuit en la categoria amb 1:41.194. Desè en el mundial i quart en la darrera cursa a Alemanya, el jesusenc espera arrodonir demà el seu gran cap de setmana a la catedral del motociclisme abans de l’aturada estival. Els catalans, de fet, han lluït en tota la qualificació de Moto3 del Gran Premi dels Països Baixos al circuit d’Assen i Xavier Artigas (Honda) ha estat novè. Alcoba ha establert el millor temps durant un bon tram de la sessió però s’ha vist relegat al quart lloc abans de jugar-s’ho tot en un darrer gir en què s’ha situat a roda de Dennis Foggia (Honda), que ha estat tercer a 0.278. El segon lloc l’ha signat Romano Fenati (Husqvarna) a 0.212, que ha fet modificacions en la seva moto que li han donat resultat. De fet, mai abans l’italià havia sortit des de la primera fila de la graella, tot i que haurà de complir dues sancions de volta llarga durant la cursa.

El líder del mundial, Pedro Acosta (KTM), no ha pogut lluitar per un lloc en la graella perquè estava l’hospital. Quan la majoria de pilots ja havien creuat la meta, el murcià ha estat atropellat per la moto de Ricardo Rossi, després d’un xoc quan diversos pilots han coincidit en la traçada, en un accident múltiple en la sessió matinal. Ryusei Yamanaka i Stefano Nepa també s’hi han vist involucrats. Acosta té un traumatisme toràcic que demà, en principi, no li impedirà córrer però que el relegarà a la divuitena posició en la sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)