Més motor

Belén Garcia abandona en l’última volta a Silverstone

Ocupava la desena posició quan ha hagut de plegar perquè una rival l’ha tocat per darrera

Belén Garcia ha hagut d’abandonar en la darrera volta del GP de la Gran Bretanya de les WSèries que s’ha disputat en el circuit de Silverstone perquè una rival l’ha tocat per darrera. La pilot de l’Ametlla del Vallès ha sortit de pista quan anava en la desena posició perquè l’anglesa Jessica Hawkins l’ha tocat per darrera i no ha pogut arribar a la línia de meta. La victòria ha sigut per l’anglesa Alice Powell, la segona de la temporada.

Belén Garcia ha sortit des de la novena plaça, ja que li van tornar el millor temps que havia fet en la qualificació per excedir els limits de la pista i que la va enviar al setzè lloc. La reclamació va ser efectiva, ha sortit novena i s’ha mantingut en aquest lloc fins que l’ha superat l’anglesa Abbie Eaton. Anava desena quan ha hagut de plegar. La valenciana Nerea Martí ha acabat cinquena i l’alacantina Marta Garcia ha acabat tretzena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)