Fórmula 1

Victòria d’Ocon a Hungaroring i Hamilton de nou líder

Esteban Ocon és el guanyador del GP d’Hongria, marcat per l’inici de Hamilton sol a la graella. una circumstància que no ha impedit a l’anglès acabar tercer després d’haver caigut al darrer lloc i situar-se líder del mundial perquè Max Verstappen (Red Bull) ha acabat desè.

L’accident múltiple al primer revolt deixava Lewis Hamilton (Mercedes) tot sol en la segona sortida, amb la resta de cotxes canviant de pneumàtics perquè l’endarreriment per la bandera vermella deixava la pista sense rastre de la pluja que havia caigut i tots ho feien amb gomes de sec menys l’anglès.

El francès Esteban Ocon (Alpine), que començava vuitè, es situava segon en la segona sortida i després que Hamilton hagués de canviar pneumàtics i caigués a l’últim lloc es posava líder amb Sebastian Vettel (Aston Martin) darrere seu.

Hamilton s’ha presentat a les darreres vint voltes cinquè, darrere Sainz i Alonso, que seguien els dos primers amb el podi com a objectiu. L’anglès ha superat l’asturià després d’un frec a frec de deu voltes, a cinc per al final. Quan en quedaven tres Hamilton ha superat Sainz per dins al pas per meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)