MotoGP

Martín fa la segona ‘pole’ consecutiva en MotoGP i supera el rècord del circuit

Marc Márquez sortirà des de la cinquena posicó en el GP d’Àustria

Jorge Martín (Ducati) ha aconseguit la seva segona posició preferent consecutiva en MotoGP –la tercera de l’any–, en el GP d’Àustria, superant el record del circuit amb un temps d’1:22.643. El madrileny, que ha hagut de passar per la Q1 i classificar-se per la Q2, ha superat per 34 centèsimes al líder del mundial Fabio Quartararo (Yamaha), que unes voltes abans també havia fet ell el rècord del circuit (1:22.677). Jorge Martí va fer la pole la setmana passada en aquest mateix circuit i després va guanyar la cursa.

El millor català ha sigut Marc Márquez (Honda) que sortirà des de la cinquena plaça de la graella després de quedar-se a més de mig segon del millor temps. Aleix Espargaró (Aprilia) ha ocupat el vuitè lloc en la qualificació i Pol Espargaró (Honda) l’onzè. Els dos catalans que han disputat la Q1 no s’han pogut classificar per la Q2 i lluitar per la posició preferent. Àlex Rins (Suzuki) sortirà el tretzè i Àlex Márquez (Honda) el catorzè. Àlex Rins s’ha quedat fora de la Q2 en el FP3 per només 1 mil·lèsima respecta Pol Espargaró, i després no ha pogut superar la Q1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)