MotoGP

Lowes torna a fer la posició preferent en Moto2 i ja en porta quatre

Arenas i Vierge s’han quedat en la Q1 per mil·lèsimes

Sam Lowes (Kalex) ha tornat a fer la posició preferent en Moto2 i ja en porta quatre aquesta temporada. L’anglès va fer les tres primeres de l’any, però després ja no ha tornat a estar en el primer lloc de la qualificació fins l’onzena cursa. Sam Lowes ha superat per 68 mil·lèsimes el madrileny Raúl Fernández (Kalex), segons de la genereal, que ha fet el segon temps.

Albert Arenas (Boscoscuro) no ha tingut gens de sort i sortirà des de la 19a posició de la graella. El gironí no ha entrat a la Q2 per només 7 mil·lèsimes després der fer el quinzè temps en el FP3, i en cop en la Q1 no ha estat entre els quatre millors que hi passaven a lluitar per la posició preferent per 10 mil·lèsimes. A més ha caigut a pocs minuts del final quan estava fent una volta ràpida i s’ha trobat a pilots que anaven molt lents a meitat de la pista. Xavi Vierge (Kalex) també ha hagut de disputar la Q1 i sortirà 20è després de quedar-se a 28 mil·lèsimes de classificar-se per la Q2.

El líder del mundial, Remmy Gardner, ha patit la primera caiguda de l’any, però sortirà des de la cinquena posició. L’australià ha fet el rècord absolut del circuit en Moto2 en el tercer entrenament lliure del matí amb 1:28.153.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)