MotoGP

Viñales demana perdó a Yamaha

Motor. L’empordanès diu que se sent molt trist i frustrat, i reconeix que va pilotar de manera errònia

Maverick Viñales va demanar perdó a Yamaha pel seu comportament en el GP d’Estíria del cap de setmana passat. El rosinc va ser sancionat pel seu equip sense córrer el GP d’Àustria per la seva actitud en pista, en què va maltractar la seva moto. L’empordanès va reconèixer en el circuit de Red Bull Ring que està molt trist per com ha anat la situació i que sent molta frustració.

L’empordanès coneix el contingut del comunicat de Yamaha i també les imatges que es van utilitzar per sancionar-lo, en les quals s’aprecia un ús incorrecte de la moto. “Va ser un moment de frustració molt gran, ja que en la primera cursa tot va ser perfecte i havia entrat amb força en les posicions capdavanteres, però després, en la segona cursa, tot es va torçar”, explica. El rosinc insisteix que és una frustració que ve de lluny: “Ve de molt enrere i és el que més trist em posa, i la veritat és que els últims dies han estat molt complicats de gestionar i per això insisteixo a demanar perdó a Yamaha, perquè veritablement no volia comportar-me així.” Maverick Viñales destaca que mai ha volgut posar en perill ningú, i de la seva sanció sense córrer en aquest gran premi va dir: “Ha estat una decisió de Yamaha que respecto molt, i per ara continuo sent pilot de Yamaha i he d’acceptar les seves decisions tal com són i ja està.”

Jorge Martín repeteix

Jorge Martín va fer la seva segona posició preferent consecutiva en MotoGP –la tercera de l’any– i va superar el rècord del circuit (1:22.643). El madrileny, que va passar per la Q1, va superar per 34 centèsimes el líder del mundial, Fabio Quartararo. Jorge Martín va fer la pole la setmana passada en aquest mateix circuit i després va guanyar la cursa. El millor català va ser Marc Márquez, que sortirà des de la cinquena posició de la graella després de quedar a més de mig segon del millor temps.

Sam Lowes va tornar a fer la posició preferent en Moto2 i ja n’acumula quatre aquesta temporada. L’anglès va fer les tres primeres de l’any. Albert Arenas i Xavi Vierge no van superar la Q1 per mil·lèsimes. En Moto3, Jeremy Alcoba sortirà des de la tercera plaça després de fer el temps en l’última volta i escalar molts llocs. La posició preferent va ser per a l’italià Romano Fenati. En MotoE, Jordi Torres va fer el setè millor temps.

EL PROTAGONISTA

Va ser una explosió de frustració que no vaig saber canalitzar de la millor manera i per això he de demanar disculpes a Yamaha
Mai he volgut posar-me en risc ni posar ningú en risc amb aquesta situació
Maverick Viñales
Estic molt trist per com ha anat la situació i per la frustració que sento després de tantes curses que no han anat com pensava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)