MotoGP

Viñales debutarà amb Aprilia en el GP d’Aragó del 12 de setembre

Maverick Viñales debutarà amb Aprilia en el GP d’Aragó que es disputarà el 12 de setembre. El fabricant italià ho ha confirmat el segon dia de proves que està fent el pilot empordanès en el circuit de Misano Adriàtic. Maverick Viñales ocuparà el lloc de l’italià Lorenzo Savadori, que no va poder disputar el GP de la Gran Bretanya al no estar recuperat plenament de la seva lesió de mal·lèol. L’italià serà el pilot provador al 2022.

El director general d’Aprilia, l’italià Massimo Rivola, s’ha mostrat “orgullós de poder anunciar els nostres plans per a la temporada actual i per 2022, amb vista a maximitzar la contribució dels nostres tres pilots.” També ha explicat: “Al costat de l’Aleix [Espargaró], ens complau donar la benvinguda a un talent com Maverick, que ha demostrat grans sensacions amb l’equip i la moto des del principi i estic segur que podrà donar el millor de si mateix des d’Aragó.”

Romà Albesiano, director tècnic de l’equip Aprilia Racing ha dit que la decisió de comptar amb Maverick Viñales des del proper gran premi és el resultats dels test que s’han estat fent a Missano: “Estem satisfets amb les sensacions positives de Viñales. Des del principi ha mostrat molt bones sensacions sobre la RS-GP, l’equip i el mètode de treball, el que ens permet pensar en el futur del nostre projecte amb optimisme”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)