Més motor

Belén Garcia sortirà novena en el nou circuit de Zardvoort

Belén Garcia sortirà des de la novena posició en el nou circuit de Zardvoort on es disputa el GP dels Països Baixos. La pilot de l’Ametlla del Vallès ha fet un temps d’1:35.551 en la darrera volta que ha realitzat i s’ha quedat a més d’un segon (1.225) del millor temps. La sessió de qualificació de les WSèries ha estat marcada per dues banderes vermelles que han tallat el ritme a les pilots, la primera per un accident en que Fabienne Wohlwend, de Liechtenstein, ha volat i ha topat amb la tanca de protecció i la segona perquè la nord-americana Sabré Cook s’ha quedat enganxada a la sorra del costat de la pista.

La posició preferent l’ha fet la finesa Emma Kimilainen amb 1:34.326, la primera que aconsegueix,superant per 74 mil·lèsimes a l’anglesa Alice Powell. La valenciana nerea Martí ha fet el quart millor registre a set dècimes (0.732) de la primera i l’alacantina Marta Garcia sortirà tretzena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)