MotoGP

Domini de les dues Ducati

Motor. Bagnaia i Miller ocupen les dues primeres posicions en la qualificació de MotoGP amb Marc Márquez quart. Arenas sortirà sisè en Moto2 i Alcoba, setè en Moto3 a MotorLand

Francesco Bagnaia i Jack Miller, amb les dues Ducati oficials, van dominar la qualificació de MotoGP en el GP d’Aragó i sortiran des de les dues primeres posicions de la graella. L’italià va fer el rècord absolut del circuit de MotorLand a Alcanyís amb un temps d’1:46.322 i va batre el que tenia Marc Márquez des del 2015. Francesco Bagnaia va superar el seu company d’equip per més de tres dècimes i va fer la seva segona pole en la màxima categoria d’aquest any i de la seva carrera. Fabio Quartararo, el líder del mundial, completarà la primera línia després de quedar-se a quatre dècimes del pilot més ràpid.

Marc Márquez va fer la seva millor qualificació de la temporada i estarà en la quarta posició de la graella de sortida. El cerverí es va quedar a poc més de quatre dècimes de la posició preferent, però durant els entrenaments lliures va mostrar que té molt de ritme per volta. Aleix Espargaró, que en l’última cursa va pujar al podi, sortirà des de la sisena posició i el seu germà Pol, des de la vuitena. En la seva estrena amb l’Aprilia, Maverick Viñales no va superar la Q1 i sortirà des de la dinovena posició de la graella.

Cinquena de Lowes

Sam Lowes va fer la posició preferent de Moto2 per cinquena vegada aquest any i quinzena en la seva carrera en la categoria. L’anglès va marcar un temps d’1:51.778 i va superar per més de dues dècimes el líder del mundial, Remy Gardner. Albert Arenas va continuar amb la seva progressió i va fer la seva millor qualificació en Moto2, on debuta aquesta temporada. El gironí sortirà des de la sisena plaça, en la segona línia després de quedar-se a menys de quatre dècimes de la pole.

En Moto3 el sud-africà Darryn Binder va fer la seva segona posició preferent de l’any i va superar per 181 mil·lèsimes l’argentí Gabriel Rodrigo, mentre que el líder del mundial, el murcià Pedro Acosta, va ser novè a set dècimes. Jeremy Alcoba va marcar el setè millor temps a sis dècimes del millor.

La FIM confirma el calendari de 18 curses

La Federació Internacional de Motociclisme va confirmar el calendari definitiu de 18 curses aquesta temporada. La FIM i Dorna Sports, l’organitzadora del mundial, van anunciar que el GP de l’Argentina no es disputarà per la pandèmia de la Covid-19 i els danys que es van produir a les instal·lacions per un incendi a principis d’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)