Fórmula 1

Cara i creu per a Mercedes a Monza

Motor. Bottas guanya la cursa esprint del Gran Premi d’Itàlia però sortirà últim i Hamilton també queda relegat a la quarta posició de la graella, rere el líder del mundial, Verstappen

Valtteri Bottas va demostrar que Mercedes té el millor cotxe per afrontar el GP d’Itàlia amb una clara victòria en la cursa esprint d’ahir, però el finlandès sortirà últim per la decisió de l’escuderia de canviar-li el motor. Al mateix temps, Lewis Hamilton, que ha de lluitar pel títol amb Max Verstappen (Red Bull), va fer una mala sortida i del segon lloc va passar al sisè després de veure’s superat pel neerlandès, els McLaren de Ricciardo i Norris i l’Alphatauri de Gasly. Aquest darrer va sortir de la pista, però el britànic va ser incapaç d’acostar-se als altres rivals.

Verstappen, doncs, va sumar dos punts més –ara en té cinc d’avantatge– i sortirà des de la posició preferent, mentre que el set vegades campió del món haurà de batallar amb els McLaren en un circuit en què els avançaments són complicats. Els Ferrari de Leclerc i Sainz, els favorits de l’afició local, sortiran cinquè i sisè, però no han demostrat aquests dies estar a l’altura de Red Bull, McLaren i Mercedes. Giovinazzi, setè, va ser ahir la revelació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)