Fórmula 1

Hamilton i Verstappen xoquen i McLaren s’endú un doblet històric a Monza

El britànic i el neerlandès han topat quan el campió sortia del box i els dos han volgut mantenir-se al davant tant sí com no

La batalla pel campionat mundial de la F1 entre Max Verstappen i Lewis Hamilton ha acabat en taules a Monza per un espectacular topada que han tingut els dos pilots quan el britànic sortia del box després d’haver canviat els pneumàtics. El neerlandès ha intentat impedir a qualsevol preu l’avançament i els dos han acabat fora de la pista després que el Red Bull hagi volat de forma espectacular sobre el cap del britànic.

L’accident ha afavorit els McLaren de Ricciardo i Norris. L’australià ha avançat en la sortida Verstappen i no ha comès cap error fins que ha vist la bandera de quadres. Norris ha resistit la pressió de Hamilton, tot i que aquest l’ha acabat avançant abans de l’accident amb Verstappen. Bottas, que sortia últim per la sanció del canvi de motor, ha acabat remuntant fins al tercer lloc beneficiat també per la sanció de cinc segons a Checo Pérez.

L’últim doblet de McLaren en un gran premi de la F1 el van assolir Hamilton i Button al GP del Canadà del 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)