MotoGP

El retorn del Marc Márquez

Motor. El cerverí fa una gran cursa en el GP d’Aragó, es mostra ambiciós i en les quatre últimes voltes manté una espectacular lluita amb Bagnaia, però acaba segon en MotoGP

La millor versió de Marc Márquez aquesta temporada es va poder veure en el circuit de MotorLand, i la seva ambició i lluita el van situar en la segona posició de la cursa de MotoGP. El cerverí va fer una bona sortida, va mantenir el cap fred en la segona posició durant moltes voltes i en les últimes quatre va mantenir una espectacular lluita amb Francesco Bagnaia per la victòria, no el va poder superar i va acabar segon. Tot i que Marc Márquez va guanyar en el seu circuit talismà de Sachsenring el mes de juny, aquesta segona posició va ser molt més lluitada i el cerverí va mostar la seva capacitat d’enfrontar-se de tu a tu amb un pilot que buscava la seva primera victòria en MotoGP. La lluita en les quatre darreres voltes va ser intensa i sense que cap dels dos afluixés gens. Es van avançar dues o tres vegades en cada una de les voltes fins que el cerverí va sortir de la pista en un arriscat avançament quan quedaven pocs revolts per al final, i es va haver de conformar amb el segon lloc.

Aleix Espargaró va lluitar per tornar a pujar al podi, com en el darrer gran premi, però al final va acabar quart darrere del mallorquí Joan Mir. El nou company d’equip del granollerí, Maverick Viñales, va disputar el seu primer gran premi amb una Aprilia i va ser divuitè.

Gens de fortuna

Xavier Artigas no va estar gens afortunat en Moto3, i després d’estar tota la cursa lluitant per les places de podi, va arribar a anar primer, el van fer caure a quatre voltes del final quan estava quart. El líder del mundial, el murcià Pedro Acosta, va caure i es va emportar el pilot de Sant Andreu de la Barça. En l’últim revolt també va caure el tortosí Jeremy Alcoba, que havia anat perdent posicions i anava quinzè.

La victòria va ser per a l’italià Dennis Foggia, company d’equip de Xavier Artigas, que va sumar la seva tercera victòria aquesta temporada. Va superar en la darrera volta el turc Deniz Öncü, i va tornar a dalt de tot del podi.

EN MOTO3

Artigas lluita pel podi i el líder del mundial el fa caure a quatre voltes del final

Vierge i Arenas cauen molt aviat en Moto2

Xavi Vierge i Albert Arenas van caure en les primeres voltes de Moto2. El pilot de Castellbisbal ho va fer en la quarta quan anava onzè i el gironí, en la sisena quan ocupava el vuitè lloc. Raúl Fernández va dominar totalment la cursa i va guanyar per cinquena vegada aquesta temporada. El madrileny havia estat operat d’un dit fa una setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)