Trial

Takahisa Fujinami es retira aquest cap de setmana a Portugal als 41 anys

El pilot japonès Takahisa Fujinami (Honda), de 41 anys, s’acomiadarà del campionat del món de trial aquest cap de setmana a la localitat portuguesa de Gouveia, on es disputa l’última cursa del mundial 2021 en la qual Toni Bou (Honda) aspira a conquerir el títol. El pierenc, de fet, és a un sol punt de segellar-lo.

Després de 26 temporades al campionat del món de trial, rècord de participacions amb 168 podis, 34 victòries, set subcampionats i un títol de campió, el pilot de Repsol Honda tancarà la seva carrera esportiva. Va debutar a Navacerrada el 1996, amb 16 anys, i ha dedicat més d’un quart de segle a la competició de trial, destacant diversos èxits, com la corona mundial conquerida el 2004. El pilot japonès també acumula diferents rècords en l’especialitat, com el del pilot més jove en guanyar una prova del mundial (Talheim, 1997), amb 17 anys, o fins i tot el més veterà: aquest mateix 2021 a Itàlia amb 41 anys, i és la seva longevitat què l’ha portat a ser el pilot amb major nombre de participacions en la màxima competició: 355 dissabte a Gouveia.

Amb 34 victòries, i sempre amb Montesa-Honda, Takahisa Fujinami és el cinquè pilot amb major nombre de triomfs en curses del mundial i el quart en nombre de podis, només superat per Adam Raga, Toni Bou i Dougie Lampkin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)