MotoGP

Dovizioso torna al mundial de MotoGP amb el Petronas Yamaha

Morbidelli fa el salt al primer equip ocupant el lloc que va deixar Viñales

Andrea Dovizioso torna al mundial de MotoGP per pilotar una Yamaha de l’equip satèl·lit de Petronas el que resta de la temporada i ja debutarà en el GP de San Marino aquest cap de setmana. Per la seva part Franco Morbidelli fa el salt al primer equip de Yamaha i ocuparà la plaça que va deixar lliure Maverick Viñales, al costat del líder del mundial Fabio Quartararo.

Andrea Dovizioso va deixa el mundial al final de l’any 2020 després de pilotar una Ducati els últims vuit anys i haver estat subcampió mundial tres vegades (2017, 2018 i 2019). Andrea Dovizioso tindrà com a company a Valentino Rossi. Andrea Dovizioso ha explicat del seu retorn: “Encara que no esperava tornat a MotoGP d’aquesta manera, mai he tancat la porta a fer-ho i es bo estar aquí amb Yamaha i Petronas. Estic molt content de tornar.” El pilot italià ja va estar en l’equip Yamaha l’any 2012 abans de marxar a Ducati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)