MotoGP

Viñales lidera uns entrenaments en el seu segon gran premi amb Aprilia

L’empordanès ha fet el millor temps en l’inici del GP de San Marino

Maverick Viñales ja ha liderat els primers entrenaments lliures de MotoGP en el seu segon gran premi amb l’Aprilia, i ha fet el millor temps en la primera sessió del GP de San Marino que s’està disputant en el circuit de Missano. El rosinc ha estat entre els millors des de l’inici i abans que la forta pluja fes aparició a deu minuts del final, ha marcat el millor temps amb 1:32.666. Maverick Viñales ha superat per 80 mil·lèsimes Joan Mir (Suzuki), mentre que l’italià Francesco Bagnaia (Ducati), el guanyador en el GP d’Aragó, s’ha quedat a una dècima (0.135). Àlex Rins (Suzuki) ha fet el cinquè registre a dues dècimes de l’empordanès. Maverick Viñales va fer la posició preferent en aquest circuit en els tres darrers anys, quan estava en Yamaha.

Quan ha aparegut la pluja només han sortit a pista quatre pilots, entre ells Marc Márquez, Pol Espargaró i Àlex Rins, però la pista estava impracticable.

En MotoE Jordi Torres ha fet el segon millor temps amb 1:43.973 a 90 mil·lèsimes del brasiler Eric Granado. Em Moto3 Xavi Artigas (Honda) ha fet el novè temps a un segon del seu company d’equip l’italià Dennis Foggia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)