MotoGP

Viñales és el millor en sec i Zarco en mullat, el primer dia del GP de Sant Marino

L’empordanès ha liderat uns entrenaments en el segon gran premi amb l’Aprilia

Maverick Viñales (Aprilia) ha sigut el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments, sobre la pista seca, del GP de Sant Marino, mentre que Johann Zarco (Ducati) ha estat el millor en la segona sobre la pista mullada. L’empordanès ha liderat una sessió d’entrenaments en el seu segon gran premi amb l’Aprilia i ha fet un temps d’1:33.666 al matí en una sessió on a deu minuts del final ha començat a ploure molt fort. Maverick Viñales ha superat per 80 mil·lèsimes Joan Mir (Suzuki).

La segona sessió ha estat marcada per la pluja i el terra mullat, i el més ràpid ha sigut Johan Zarco amb 1:42.097. El francès ha encapçalat un triplet de Ducati sobre l’aigua amb Francecso Bagnaia a cinc dècimes i Jack Miller a sis.

En Moto3 el millor ha sigut l’italià Dennis Foggia (Honda) amb l’1:42.009, que ha fet al matí, tot i que també ha sigut el més ràpid a la tarda. El seu company d’equip el català Xavi Artigas també ha marcat el seu millor temps al matí amb 1:43.112, i ha sigut el catorzè més ràpid.

La pluja ha estat present en les dues sessions d’entrenaments de Moto2. El suís Thomas Luthi ha fet el millor temps al matí (1:50.140), i el millor català ha sigut Xavi Vierge (Kalex) que a la tarda ha marcat 1:50.699 i ha acabat com el setè més ràpid del dia. Jordi Torres ha sigut el segon més ràpid de MotoE amb el temps d’1:43.973, aconseguit al matí quan no plovia, a només 90 mil·lèsimes del brasiler Eric Granado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)