MotoGP

Artigas fa la millor qualificació de l’any i sortirà sisè en Moto3 en el GP de San Marino

L’Italià Fenati fa la posició preferent per tercera vegada a la temporada

Xavier Artigas (Honda) ha fet la seva millor qualificació de l’any en Moto3 i sortirà sisè en el GP de San Marino que es fa en el circuit de Misano. El pilot de Sant Andreu de la Barca tenia com a millor resultats en una sessió de qualificació dues novenes places. La posició preferent l’ha aconseguit, per tercera vegada aquesta temporada, l’italià Romano Fenati (Husqvarda) amb 1:41.756. El seu compatriota Dennis Foggia s’ha quedat a dues dècimes (0.257), mentre que Xavier Artigas està a mig segon (0.525). Jeremy Alcoba (Honda) ha tingut molts de problemes el cap de setmana, ha disputat la Q1, no l’ha superat i sortirà el 25è.

Torres el més ràpid en MotoE

El rubinenc Jordi Torres ha fet la posició preferent en MotoE. L’actual campió d’aquesta copa mundial de motos elèctriques sortirà primera en l’últim gran premi de l’any que té dues curses. Jordi Torres ha superat per dues dècimes el brasiler Eric Granado, i per tres l’italià Alessandro Zaccone, que és el líder del mundial i pot ser campió aquest cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)