Superbikes

Redding ressorgeix

Motor. El britànic guanya la primera cursa del Hyundai N Catalunya Round i retalla diferències amb Rea i Razgatlioglu en el mundial de Superbike

El britànic Scott Redding (Aruba.it Racing Ducati) va reclamar el focus en la pugna pel mundial de Superbike amb una meritòria victòria en la primera cursa del Hyundai N Catalunya Round sobre l’asfalt mullat de Montmeló. Redding va liderar el triplet de Ducati, al davant d’Alex Bassani i Michael Ruben Rinaldi, i manté vives les esperances de ficar cullerada en la pugna per un títol que ara per ara capitalitzen el turc Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx) i el nord-irlandès Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team). Razgatlioglu va haver d’abandonar per una avaria electrònica quan liderava la cursa a sis voltes del final i Rea (quart) va quedar fora del podi, però recupera el comandament del campionat per sis punts de marge (376 i 370). Amb el triomf d’ahir, Redding arriba fins als 323 punts i aspira a continua retallant diferències en les dues curses d’avui, a les 11 h (la superpole) i a les 15.15 h. L’empordanès Isaac Viñales (Orelac Racing VerdNatura) va ocupar el catorzè lloc i es manté en la dissetena posició del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)