MotoGP

Maverick Viñales no competirà a Austin

El rosinc no està en condicions de pilotar quan no fa ni una setmana va morir el seu cosí de 15 anys Dean Berta Viñales en un accident a Jerez, en la cursa 1 de Supersport 300

El pilot rosinc Maverick Viñales (Aprilia Gresini Racing Team) no estarà en la graella de sortida del Gran de les Amèriques que es disputa a partir de demà en el circuit de COTA, a Austin (Texas). En un nota oficial, l’equip Aprilia explica que “no ha passat ni una setmana des de l’accident en què va morir el seu cosí Dean Berta Viñales, massa poc temps com per recuperar la serenitat necessària per pilotar. Per aquest motiu, Maverick, amb el suport total i incondicional d’Aprilia Racing, ha decidit fer una pausa en el seu procés d’adaptació a la moto i a l’equip de Noale”. El comunicat prossegueix: “Tota la família Aprilia Racing dona suport a aquesta decisió i se solidaritza amb Maverick i els seus éssers estimats; hi haurà altres moments i altres etapes per reprendre el prometedor camí emprès junts, en un viatge que s’ha de fer amb total respecte a les persones i als sentiments.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)