MotoGP

Dues banderes vermelles marquen Moto3 i Guevara es troba la victòria

Alcoba es veu implicat en una caiguda múltiple que atura per segon cop la cursa, però és el sisè

Dues banderes vermelles han marcat la cursa de Moto3 i el jove mallorquí Izan Guevara (Gas Gas) s’ha trobat amb la victòria. La cursa s’ha aturat en la volta set quan el txec Filip Salac ha caigut i ha hagut de ser atès pels metges just al costat de la pista i ha sortit la primera bandera vermella. El pilot txec, que estava conscient, s’ha evacuat a l’hospital. S’ha reprès la prova a només 5 voltes, una cursa a l’esprint, i en la segona volta Dennis Oncu ha tocat la roda del davant de Jeremy Alcoba, l’ha fet caure i Andrea Migno i Pedro Acosta han topat amb la moto que estava a mig de la pista i també han caigut. L’accident ha estat greu i espectacular però, per sort els tres s’han pogut aixecar sense lesions.

Amb dues banderes vermelles s’ha aplicat el reglament i la classificació vàlida ha sigut la de quan s’ha aturat la primera cursa en que s’havien fet set voltes. La victòria ha sigut per Izan Guevara , que en la primera volta de la segona cursa ha abandonat, mentre que Jeremy Alcoba ha acabat sisè i Xavi Artigas catorzè, perquè havia perdut molts lloc per avançar-se en la primera sortida i ser penalitzat amb dues long lap .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)