MotoGP

Raúl Fernández suma el setè triomf en Moto2 i s’apropa el líder del mundial, que cau

Vierge acaba vuitè en el GP de les Amèriques i Arenas va per terra

Raúl Fernández (Kalex) ha aconseguit la seva setena victòria de la temporada en Moto2, la tercera seguida, i s’ha aprofitat de la caiguda del seu company d’equip i líder del mundial, Remy Gardner, per situar-se a només 9 punts. El madrileny, que tenia la posició preferent i també havia dominat els tres entrenaments, s’ha escapat des de l’inici mentre que l’australià ha hagut de lluitar amb un parell de rivals. Quan Remy Gardner s’ha assentat en el segon lloc ha intentar apropar-se al madrileny i en la cinquena volta ha anat per terra. L’australià s’ha quedat sense puntuar per primera vegada aquesta temporada.

Amb la setena victòria Raúl Fernández, que debuta a la categoria de Moto2, ha igualat el nombre de triomfs que va aconseguir Marc Márquez quan va debutar a la mateixa categoria l’any 2011.

Xavi Vierge (Kalex) ha fet una cursa consisten, s’ha situat entre els deu primers i ha acabat en la vuitena posició. Albert Arenas (Boscoscuro) ha caigut a set voltes del final quan ocupava la desena plaça. El gironí ha topat amb el terra molt terra i s’ha aixecat amb l’espatlla dreta molt adolorida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)