Ral·lis

Ogier és el més ràpid en el ‘shakedown’ que dona pas al RallyRacc

El francès ha superat per dues dècimes al seu rival en la lluita pel mundial, Evans, en el tram de proves

Sébastien Ogier (Toyota) ha sigut el més ràpid en el shakedown, el tram de proves previ a l’inici del RallyRacc Catalunya-Costa Daurada que demà disputa el primer tram. El líder del mundial ha marcat un millor temps de 2:33.6 en les tres passades que ha fet en el coll de la Teixeta (4,13 km). El francès ha superar per dues dècimes al seu rival en la lluita pel títol mundial, el gal·lès Elfyn Evans (2:33.8). El tercer més ràpid ha estat el belga Thierry neuville (Hyundai) a quatre dècimes.

El català Nil Solans (Hyundai) ha finalitzat amb el desè millor registre (2:36.1). El pilot de Matadepera ha sigut un dels que més vegades ha fet el tram, en sis ocaisons, per tal d’anar adaptant-se al seu vehicle de la categoria WRC. El cantàbric Dani Sordo (Hyundai) ha fet el quart registre a sis dècimes del millor temps.

Aquesta tarda a les set es farà la cerimònia de sortida en el podi situat en el Passeig Jaume I de Salou. Demà s’iniciarà la primera etapa del RallyRacc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)