Ral·lis

Neuville i Evans posen emoció al primer dia del RallyRacc

El belga supera el gal·lès per només set dècimes després dels sis primers trams. Solans ocupa la novena posició

Thierry Neuville (Hyundai) i Elfyn Evans (Toyota) han posat molta emoció a la primera jornada del RallyRacc Catalunya Costa-Daurada i han acabat el dia amb només set dècimes de diferència. El belga ha guanyat quatre dels sis trams i ha finalitzat amb 1h01:26.6, mentre que el gal·lès ha aconseguit la victòria en els altres dos. Elfyn Evans ha començat la jornada manant sobre l’asfalt i en l’aturada del migdia tenia 7.9 segons d’avantatge sobre Thierry Neuville. En el segon tram de la tarda, a La Granadella 2, hi ha hagut el canvi de líder.

El francès Sébastien Ogier (Toyota), líder del mundial, s’ha mantingut al seu darrera i ha acabat el dia en la tercera plaça a 19.4 segons. El cantàbric Dani Sordo sempre ha estat entre els cinc millors en els trams i està en la quarta posició a 24.8 segons. L’estonià Ott Tänak (Hyundai) s’ha sortit de la pista en el quarta tram, Vilaplana 2, i no ha pogut continuar.

Nil Solans (Hyundai) ha fet una molt bona primera jornada en el seu debut amb un cotxe WRC i ha acabat en la novena posició a 2:30.5 del líder. El pilot de Matadepera ha estat entre els tretze millors en cada tram, i en el primer, Vilaplana 1, ha ocupat la vuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)