MotoGP

Bagnaia, i triplet de Ducati

Motor. L’italià fa la seva cinquena posició preferent i posa pressió a Quartararo en la lluita pel mundial de MotoGP. El francès té problemes amb el circuit mullat i sortirà quinzè

Francesco Bagnaia, segon del mundial de MotoGP, va posar pressió a Fabio Quartararo, el líder, en la qualificació del GP de l’Emília-Romanya. L’italià va fer la posició preferent i tres Ducati es van situar en les tres primeres places de la graella de sortida. El francès, que pot guanyar el títol mundial en aquesta cursa, va tenir problemes sobre un circuit mullat i complicat, no va poder superar la Q1 i sortirà des del quinzè lloc. Aquesta és la pitjor posició de sortida del francès des que corre en MotoGP, l’any 2019. Per l’italià és la cinquena pole i la quarta de manera consecutiva. Francesco Bagnaia també va haver de passar per la Q1, però la va superar amb el millor temps i després va tornar a ser el millor en la Q2 amb un registre d’1:33.045.

Les Ducati van completar les tres primeres posicions, la primera línia, amb el segon lloc de Jack Miller a només 25 mil·lèsimes, i el tercer de Luca Marini a 85. La quarta plaça, a més de dues dècimes, va ser per a Pol Espargaró, mentre que el seu company d’equip Marc Márquez sortirà setè, després de caure per segona vegada en aquesta jornada en la Q2.

Antonelli, en Moto3

Niccolò Antonelli va ser el més ràpid en Moto3, i va superar per més de sis dècimes Filip Salac. Xavier Artigas va acabar novè a més d’un segon i mig del primer. El pilot de Sant Andreu de la Barca va lidera al matí, i per primera vegada en la seva carrera, uns entrenaments en Moto3.

Rècord de ‘poles’ de Lowes en Moto2

Sam Lowes (Kalex) va fer la seva sisena posició preferent de la temporada i la dissetena de la seva carrera en Moto2, que és un nou rècord de la categoria. L’anglès va marcar un registre d’1:36.510, i va deixar el valencià Jorge Navarro a 45 mil·lèsimes. Albert Arenas sortirà des de la vuitena posició de la graella. El gironí va disputar la Q1, va acabar amb el segon millor temps i va passar a la segona qualificació, on també va tenir una bona actuació. Les condicions de la pista van ser complicades i tant en la Q1 com en la Q2 hi va haver moltes caigudes. Una d’aquestes va ser la de Xavi Vierge, que sortirà setzè. Remy Gardner i Raúl Fernández, que lluiten pel títol mundial, no van fer una bona qualificació i sortiran en la catorzena i novena posició respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)