MotoGP

Quartararo fa de campió i domina les dues sessions de MotoGP

Pol Espargaró fa el cinquè millor temps el primer dia d’entrenaments en el GP de Portugal

Fabio Quartararo (Yamaha) ha dominat les dues sessions d’entrenaments de MotoGP el primer dia del GP de Portugal. El francès ha fet de campió –va guanyar el títol en l’últim gran premi–, i en la sessió del matí ha marcat un temps d’1:40.192, i a la tarda ha millorat fins l’1:39.390. Fabio Quartararo ha superat per poc més d’una dècima (0.132) l’italià Francesco Bagnaia (Ducati).

El granollerí Pol Espargaró (Honda) ha acabat la jornada com el cinquè més ràpid amb un temps d’1:39.792, a quatre dècimes del millor (0.402). Àlex Márquez (Honda) ha acabat com el setè més ràpid, Aleix Espargaró (Aprilia) ha fet el vuitè millor temps i Àlex Rins (Ducati) el desè. Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat el catorzè. Marc Márquez (Honda) està absent en aquest gran premi, ja que va ceure i es va donar un cop al cap en un entrenament i no ha anat a Portugal per precaució.

En Moto2 el millor del dia ha sigut el madrileny Raúl Fernández (Kalex) amb un temps d’1:43.246. El líder del mundial Remy Gardner ha acabat tercer a poc més d’una dècima del seu rival en la lluita pel títol. L’australià ha caigut quan ja havia acabat la segona sessió al topar amb un altre pilot, però no s’ha fet res. Xavi Vierge Kalex) ha acabat desè i Albert Arenas (Boscoscuro) setzè.

Romano Fenati (Husqvarna) ha finalitat la jornada com el més ràpid de Moto3 amb un temps d’1:48.026. L’italià ha superat al seu compatriota Dennis Foggia (Honda), segon, per quinze centèsimes. Dennis Foggia ha quedat per davant del murcià Pedro Acosta (KTM) amb qui lluità pel mundial i que ha sigut quart a dues dècimes de l’italià. Pedro Acosta guanyarà el títol diumenge si suma cinc punts més que Dennis Foggia. Jeremy Alcoba (Honda) ha acabat el dia dissetè a més d’un segon del millor temps (1.199) i Xavier Artigas (Honda) ha acabat 21è a 1.359.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)