MotoGP

El debutant Pedro Acosta guanya el títol mundial de Moto3

El murcià ha guanyat la cursa i el seu rival Dennis Foggia ha anat per terra en l’última volta

El debutant Pedro Acosta (KTM) ha guanyat el títol mundial de Moto3 al imposar-se en la cursa del GP de Portugal. El pilot de Mazarrón (Múrcia), de només 17 anys, ha fet una gran cursa i ha lluitat amb el seu únic rival pel títol, l’italià Dennis Foggia (Honda) per guanyar la cursa. En diferents ocasions s’ha situat primer, amb el que s’emportava el títol, però l’italià ha lluitat per acabar al davant i fer que el títol de campió es decidís en la darrera cursa en el circuit de Xest d’aquí una setmana.

El títol s’ha decidit en l’última volta. Pedro Acosta s’ha situat primer al superar Dennis Foggia, segon, però l’italià ha estat envestit per Darryn Binder (Honda) que l’ha fet caure i el murcià ha estat el campió.

El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha remuntat des de la catorzena posició i ha acabat en la quarta posició. El pilot de Sant Andreu de la Barca, Xavier Artigas (Honda), ha intentat ajudar al seu company d’equip Dennis Foggia en les primeres voltes i ha estat entre els quatre primers però ha perdut posicions a mitja cursa i ha finalitzat vuitè. Els dos catalans han millorat un lloc per la desqualificació de Darryn Binder que havia entrat davant d’ells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)