MotoGP

Pol Espargaró és el segon més ràpid del dia a Xest, a 12 mil·lèsimes de Miller

Pol Espargaró (Honda) ha acabat amb el segon millor temps en MotoGP en la primera jornada d’entrenaments del GP del País Valencià. El granollerí ha marcat un temps d’1:30.939 a només 12 mil·lèsimes del més ràpid del dia que ha sigut Jack Miller (Ducati) amb 1:30.927. Pol Espargaró ha caigut en l’última volta que estava fent un temps per situar-se primer. Àlex Rins (Suzuki) ha acabat com el quart millor del dia a quatre dècimes del millor temps, mentre que el campió mundial Fabio Quartararo (Yamaha) ha sigut l’onzè a set dècimes. Valentino Rossi (Yamaha) que es retira després d’aquest gran premi ha sigut el 21è i últim del dia a un segon i tres dècimes del millor temps.

Els dos pilots que lluiten pel títol mundial de Moto2 han sigut els dos més ràpids de la jornada. Raúl Fernández (Kalex), que va segon en el mundial, ha fet el millor temps (1:35.802), mentre que el seu company d’equip Remy Gardner, que és el líder i si acaba tretzè serà campió, ha sigut el segon a 55 mil·lèsimes. Xavi Vierge ha ocupat cinquena posició a poc més d’una dècima i mitja, mentre que Albert Arenas ha fet el 26è temps. El gironí té una fissura en un dit del peu dret i el colze inflat de la caiguda del darrer gran premi.

En Moto3 la segona sessió d’entrenaments ha sigut amb el circuit mullat i ningú ha millorat els seus temps. Han valgut els registres del matí amb el mallorquí Izan Guevara com el més ràpid (1:39.561) i els catalans Xavi Artigas i Jeremy Alcoba més enllà del vintè lloc (22 i 24), i a més d’un segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)