MotoGP

Domini de Ducati amb Jorge Martín al capdavant en la graella de Xest

El pilot madrileny Jorge Martín (Ducati) ha signat avui en els entrenaments oficials del Gran Premi del País Valencià a Xest la seva quarta posició preferent en l’any del seu debut en MotoGP amb un registre estratosfèric d’1:29.936 aconseguit al limit del temps. Les Ducati han excel·lit amb els tres millors temps i coparan la primera fila de la graella de sortida. Martín li ha arrabassat la sisena pole seguida i la setena del curs a Pecco Bagnaia (1:30.000), que ja té assegurat el subcampionat. El tercer millor temps l’ha fet Jack Miller. Valentino Rossi (Yamaha) ha acabat desè en els darrers entrenaments de la seva prolífica vida esportiva. El primer català ha estat Àlex Rins (Suzuki), sisè, tot i haver caigut. El granollerí Pol Espargaró (Honda) ha patit una forta i espectacular caiguda en la corba 13 dels entrenaments lliures matinals i ha estat traslladat a l’hospital. Té contusions abdominals i costals, però cap fractura, i podria córrer demà.

En Moto3, el murcià Pedro Acosta (KTM) que ja és campió del món, ha signat amb 1:38:668 la seva primera posició preferent, per davant del japonès Tatsuki Suzuki (Honda), amb (1:38:978, i del mallorquí de Gas Gas Izan Guevara. Pel que fa als catalans, Jeremy Alcoba (Honda) ha estat dotzè i Xavier Artigas (Honda), dissetè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)