MotoGP

Primera victòria de Xavier Artigas en Moto3 en una gran cursa

Xavier Artigas (Honda) ha aconseguit la seva primera victòria en Moto3 en una gran cursa on ha lluitat per estar entre els millors en la segona part del GP del País Valencià. El pilot de Sant Andreu de la Barca, de 18 anys, ja va pujar al podi en aquest mateix gran premi l’any 2019 en el seu debut. Xavier Artigas havia aconseguit com a millor resultat aquesta temporada dues setenes posicions i havia tingut molts problemes.

Xavier Artigas ha sortit des de la dissetena posició i en les primeres voltes ja s’ha situat entre els deu millors. En la dotzena volta ja s’ha situat primer i a partir d’aquí ha estat lluitant en les places de podi. El català ha superat per 43 mil·lèsimes el castellonenc Sergo Garcia (Gas Gas) en la meta. El campió mundial Pedro Acosta (KTM) ha sigut un dels que ha lluitat per la victòria i en la darrera volta s’ha tocat amb Dennis Foggia (Honda), el subcampió mundial i ha anat per terra. Jeremy Alcoba ha acabat en la quinzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)