Dakar

AVALL Competició torna al Dakar Clàssic amb dos Ranger Rover i un camió Unimog

AVALL Competició disputarà el pròxim Dakar amb tres vehicles, dos Range Rover del 1980 i 1989 i un camió Mercedes Unimog del 1986. Serà la segona participació d’aquests vehicles en la categoria Dakar Classic, en la qual el Mercedes Unimog va aconseguir un vuitè lloc fantàstic en la classificació conjunta cotxe-camió de l’edició 2021 i els dos Range Rover van arribar a la meta després de superar mil tribulacions, en 12è i 21è lloc.

L’equip es va presentar diumenge a Llambilles –un dels municipis petits de Catalunya amb més residents implicats en l’automobilisme– en un acte amb finalitat benèfica, coincidint amb la Trobada Anual d’AVALL (Amics dels Vehicles Antics de Llambilles). L’objectiu d’aquest 2022 és tornar a portar els tres vehicles a la meta i, si és possible, millorar la classificació, tot i que l’èxit d’aquesta nova categoria (de 24 inscrits el 2021 a 152) ho farà molt complicat.

L’equip està format per Pere Maimí, Baldiri Olivé, Diego Ballester, Enric Conti, Miquel Boet, Aleix Cabarroques, Francesc Guillem i Àlex Rabell. Els dos Range estaran en mans de Boet-Cabarroques i Ballester-Conti i l’Unimog el pilotaran Guillem-Rabell. Pere Maimí i Baldiri Olivé seran els responsables i coordinadors de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)