Fórmula 1

Verstappen marca terreny amb el millor temps en els tercers lliures del GP de l’Aràbia Saudita

Hamilton fa el segon registre a dues dècimes del líder del mundial

Max Verstappen i el seu Red Bull han marcat territori i han acabat la tercera sessió d’entrenaments lliures amb el millor temps de totes les jornades del GP de l’Aràbia Saudita. El neerlandès ha fet un registre d’1:28.100 i ha enviat un missatge clar al seu rival en la lluita pel títol mundial, Lewis Hamilton, ja que ha fet forces voltes en 1:28. L’anglès de Mercedes ha acabat segon a poc més de dues dècimes (1:28.314) en una sessió on no ha estat del tot fi, i en dues ocasions, quan anava lent, ha molestat clarament les voltes ràpides de Pierre Gasly, i de Nikita Mazepin. El pilot rus ha estat a punt de xocar amb ell i complicar la seva lluita pel títol.

Carlos Sainz (Ferrari) ha fet el vuitè registre a més d’un segon del millor, mentre que Fernando Alonso no ha millorat el seu temps de divendres i ha sigut onzè a un segon i tres dècimes.

Aquesta tarda es disputarà la qualificació en aquest circuit urbà de Jiddah on serà molt important estar al davant ja que pel que s’ha vist sembla molt complicat que es puguin fer molts avançaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)