Fórmula 1

Hamilton colpeja primer

Fórmula 1. L’anglès fa la ‘pole’ en el GP d’Aràbia Saudita, mentre que Verstappen comet una errada, toca el mur i ocuparà la tercera posició

Lewis Hamilton i el seu Mercedes van colpejar primer en la qualificació i van agafar cert avantatge respecte a Max Verstappen i el seu Red Bull per la cursa del GP d’Aràbia Saudita on el neerlandès pot guanyar el títol mundial. L’anglès va fer la posició preferent, la cinquena de la temporada amb 1:27.511 i va deixar el seu rival per al campionat a una dècima i mitja. Max Verstappen va fallar en l’última volta de la qualificació ja que estava fent un temps per posar-se primer clarament, però va tocar el mur del circuit urbà de Jiddah, i es va quedar aturat a meitat de la pista. El neerlandès sortirà des de la tercera posició i també tindrà al seu davant Valtteri Bottas, el company d’equip de de Lewis Hamilton.

En aquests gran premi Max Verstappen pot guanyar el títol mundial i té quatre possibles combinacions. El neerlandès serà campió si guanya fent la volta ràpida i l’anglès no passa del sisè lloc, si guanya i Hamilton no passa de la setena plaça, si és segon fent la volta ràpida i l’anglès acaba desè, i també si és segon i Hamilton no puntua.

En la Q2 van quedar fora Fernando Alonso (Alpine) que sortirà tretzè, i Carlos Sainz (Ferrari) que ocuparà el 15è lloc en la graella. Carlos Sainz va fer una virolla i va tocar el mur.

Investigat per dos incidents, i multat

Hamilton va declarar davant els comissaris després de l’FP3 per dos incidents en l’entrenament, un avançament amb una possible doble bandera groga, i per molestar Mazepin quan ell estava fent una volta lenta i el rus venia fent una volta ràpida i se’l va trobar al mig de la traçada. Al final només va rebre una bona reprimenda i una multa de 25.000 euros per l’incident amb Mazepin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)