Dakar

Barreda guanya la segona etapa del Dakar i ja en suma 28

Sunderland és el nou líder de la general de motos

El castellonenc Joan Barreda (Honda) ha guanyat la segona etapa del Dakar i ja en suma 28 en total. S’ha situat com el tercer pilot de motos amb més triomfs a només cinc del rècord de 33 victòries que comparteixen els francesos Stéphane Peterhansel i Cyril Despres. Ha deixat enrerre Jordi Arcarons amb qui estava empatat a 27.

Joan Barreda sempre ha estat entre els tres primers i ha meitat dels 338 km de l’especial s’ha situat primer i ha arribat a meta amb més de cinc minuts (5:33) d’avantatge sobre el segon, l’anglès Sam Sunderland (Gas Gas). El líder de la general, l’australià Daniel Sanders (Gas Gas), ha estat lluny del ritme que ha marcat els dos primers dies, ha cedit més de 24 minuts i ha perdut el primer lloc de la general. El nou líder és el seu company d’equip Sam Sunderland que té 2:51 d’avantatge sobre el francès Adrien Van Beveren (Yamaha) i 3:29 respecta Daniel Sanders. El canetenc Joan Pedrero (Rieju) ha acabat el 19è a 22:31.

Degut a les males condicions climatològiques, l’especial de la categoria de clàssics s’ha cancel·lat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)