Dakar

Sunderland fa un gran pas cap el títol en motos i té set minuts de marge a una etapa del final

La victòria del dia és per Kevin Benavides, l’actual campió, que ahir va abandonar

Sam Sunderland (Gas Gas) ha fet un gran pas cap al títol del Dakar en motos i està a una etapa de sumar el segon després del que va aconseguir al 2017. La lluita entre els pilots ha estat dura i intensa en les deu etapes anteriors, i ara només queden tres pilots en set minuts i quinze segons, amb l’anglès amb 6:52 sobre el segon. Sunderland torna a ser el líder, després de dominar pràcticament tota l’etapa i cedir per només quatre segons davant Kevin Benavides (KTM) després dels 346 km d’especial amb sortida i arribada a Bisha. L’argentí ahir va tenir problemes mecànics, va abandonar i avui ha tornat a sortir amb més de 14 hores de penalització. Kevin Benavides ha fet una gran remuntada per guanyar la primera etapa d’aquesta edició.

En la general Sunderland té gairebé set minuts de marge sobre el xilè Pablo Quintanilla, sisè de l’etapa, i 7:15 enfront l’austríac Matthias Walkner (KTM), quart en aquesta jornada. L’anterior primer classificat, Adrien Van Beveren, és quart i està a 15:30, ja que no ha estat encertat avui i ha perdut 21:33. Els quatre primers en sortir els hi ha costat obrir pista en una etapa de navegació complicada i han perdut molt de temps. Entre ells ha estat el castellonenc Joan Barreda (Honda) que ha cedit 25:10 i és cinquè de la general a 27:54. El maresmenc Joan Pedrero (Rieju) ha sigt el 23è provisional de l’etapa a 27:07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)