Dakar

Gerard Farrés és segon en la general de SSV darrere el seu cap d’equip Austin Jones

El manresà cedeix temps en els últims quilòmetres i és superat en la general. El copilot català Mena i Baciuska guanyen l’última etapa i pugen al tercer lloc

Gerard Farrés i Diego Ortega (Can -Am) han finalitzat en la segona posició en SSV en el Dakar. El manresà i el copilot de Melilla han quedat a 2:37 del guanyador, el seu cap d’equip el nord-americà Austin Jones i el brasiler Gustavo Gugelmin (Can-AM) que estaven destinats a la victòria. Gerard Farrés ha iniciat l’etapa com a líder de la categoria amb una avantatge d’1:41 respecte el seu cap de files i s’ha mantingut al davant fins l’últim punt de control (km 120) a 46 km de la meta. A partir d’aquí el manresà ha cedit temps, segurament complint ordes d’equip, i el seu rival i company en el Can-Am Factory South Racging l’ha superat per 4:18 en la meta i també l’ha passat en la general. El nord-americà ha guanyat amb 2:37 de marge sobre el manresà.

Gerard Farrés ja va acabar segon en SSV l’any 2019 i en la categoria de motos va aconseguir una brillant tercera posició l’any 2017. Austin Jones ha disputat el seu tercer Dakar i ha millorat el segon lloc del 2021.

El copilot de Canyamars Oriol Mena i el pilot lituà Rokas Baciuska (Can-Am) han aconseguit la tercera posició de la general després de guanyar l’última etapa. Havien de remuntar 4:17 respecte el tercer classificat els polonesos Marek Goczal i Lukasz Laskawiec (Can-Am) i els han superat per 5:50 en l’etapa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)