Més motor

La difícil tasca de revalidar el títol

Motor. Àlex Palou, el campió de l’IndyCar, serà el rival a batre en les disset curses del campionat que s’inicia avui al circuit de Saint Petersburg, a Florida. Sortirà en la desena plaça

La temporada passada Àlex Palou va sorprendre tothom i va guanyar el títol de l’IndyCar, però aquesta serà el rival a batre en cada una de les disset curses del campionat. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor afronta el seu segon any a l’equip Chip Ganassi Racing i el tercer en el campionat i després d’haver guanyat el títol el 2021 amb tres victòries s’espera d’ell bons resultats.

La primera cursa serà avui al circuit de Saint Petersburg, a Florida (Estats Units) –un circuit urbà–, i finalitzarà l’11 de setembre a Laguna Seca després de disset grans premis en circuits ovals, permanents i urbans.

El català afronta la competició amb ganes i sense estar aclaparat per la possible pressió. Àlex palou considera que amb el seu monoplaça Honda amb el número 10 de color blau de l’equip Chip Ganassi Racing estan preparats per tornar a lluitar pel títol.

En aquesta primera cursa Àlex Palou sortirà des de la desena posició de la graella. En la segona sessió d’entrenaments lliures el pilot català va tenir un accident al xocar contra el mur. Els mecànics els van poder reparar i va poder fer la qualificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)