Més motor

Àlex Palou sortirà des de la desena posició en la primera cursa de l’IndyCar

El pilot català té un accident en la segona sessió d’entrenaments lliures però pot reparar el monoplaça i fer la qualificació

Àlex Palou ocuparà la desena posició de la graella de sortida en la primera cursa del campionat de l’IndyCar que s’inicia demà en el circuit urbà de Saint Petersburg, a Florida (Estats Units). El pilot català va ser el campió l’any passat i en aquesta edició buscarà revalidar el títol. Àlex Palou ha ocupat la desena posició de la Q2 amb un temps de 59.9584 i no ha pogut passar el tall i disputar la posició preferent amb els sis millors. Scott McLaughlin (Team Penske) ha aconseguit la pole (59.4821) seguit del seu company d’equip Will Power a una dècima.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor que pilota un monoplaça Honda de l’equip Chip Ganassi Racing ha tingut un accident en la segona sessió d’entrenaments lliures i al sortir d’un revolt ha xocat contra el mur del circuit urbà. El cotxe ha quedat força malmès, però els mecànics l’han deixat a punt perquè pogués disputar la qualificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)