Més motor

Àlex Palou inicia la defensa del títol de l’IndyCar amb una brillant segona posició

El pilot vallesà ha fet una cursa molt sòlida a Saint Petersburg, Florida

Àlex Palou ha iniciat la defensa del seu títol de l’IndyCar amb una brillant segona posició en la primera cursa que s’ha disputat en el circuit urbà de Saint Petersburg, Florida. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha fet una cursa molt consistent i entrat a només mig segon del neozelandès Scott McLaughlin, que ha aconseguit la seva primera victòria.

Àlex Palou ha iniciat la cursa en la desena posició i en la primera volta ja s’ha situar en la vuitena. El pilot català ha aprofitat molt be la bandera groga i l’entrada del cotxe de seguretat en la volta 25 de les 100 de que constava la prova. Ha entrat a canviar pneumàtics i ha superat a tres rivals en el box i quan ha sortit, en la quinzena plaça, era el tercer virtual ja que davant tenia pilots que havien entrat a canviar pneumàtics molt abans. A la meitat de la cursa ja estava en la quarta plaça i ha liderat la prova en la volta 65, abans de fer el segon canvi de pneumàtics. Quan només faltaven 22 voltes per acabar el pilot vallesà s’ha situat segon darrera Scott McLaughlin i s’ha mantingut en aquesta posició fins el final.La tercera plaça ha estat per Will Power a dos segons del català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)