MotoGP

Quartararo (Yamaha) sortirà primer a Indonèsia per davant de les Ducati

El francès Fabio Quarataro (Yamaha), el vigent campió del món, ha corroborat el domini exhibit divendres i ha aconseguit aquest matí la posició preferent al circuit de Mandalika del Gran Premi d’Indonèsia, la segona prova del mundial de MotoGP. Quartararo, que segella la seva setzena pole en la categoria, ha fet un registre d’1:31.067 –nou rècord del circuit–i sortirà en la primera fila amb l’espanyol Jorge Martín (Ducati), el poleman de Qatar, segon i el francès Johan Zarco (Ducati), tercer.

El primer català en la graella serà Àlex Rins (Suzuki), vuitè, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat desè. Marc Márquez (Honda) ha patit dues caigudes –divendres també va anar per terra–en el mateix revolt i ha fet el quinzè millor temps , tot i que sortirà catorzè per una sanció a Morbidelli de tres posicons en un circuit ben poc propici per als avançaments. Pol Espargaró (Honda) partirà des de la setzena posició en una qualificació desastrosa per a la firma japonesa. Àlex Márquez (Honda) ha estat dinovè i Maverick Viñales (Aprilia) sortirà el vinté.

El gironí Albert Arenas (Kalex) ha fet el sisè millor registre en Moto2 amb 1:36.581. El seu company d’equip, el britànic Jake Dixon(Kalex) ha estat el més ràpid amb 1:35.799 i ha celebrat la primera pole de la seva carrera, per davant d’Augusto Fernández (Kalex) i de Sam Lowes (Kalex). El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha estat quinzè. En Moto3, el valencià Carlos Tatay (CFMoto) ha celebrat la posició preferent (1:41.232) per davant del brasiler Diogo Moreira (KTM) i del pilot d’Indonèsia Mario Aji (Honda). El català Xavier Artigas (CFMoto) ha estat quart amb 1:41.585 a només tres dècimes. El pilot de Casserres Gerard Riu (KTM) ha estat 26è amb 1:44.390.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)