MotoGP

Els tres primers del mundial de Moto2 cauen i guanya Arbolino

El debutant Alcoba fa una gran cursa i ocupa la sisena posició i Arenas acaba onzè en el GP de les Amèriques

Tony Arbolino (Kalex) ha guanyat una cursa de Moto2 amb canvis i de caigudes que han afectat als tres primers de la general del mundial. En la primera volta Somkiat Chantra –tercer de la general–, ha tocat per darrera Sam Lowes i cinc pilots han anat a terra. Aron Canet i Celestno Vietti, segon i primer de la general s’han escapat. L’italià ha caigut quan anava segon en solitari i el valencià quan ocupava la primera posició amb una còmoda avantatge a set voltes del final. Tony Arbolino ha passat a la primera plaça i ha aconseguit la seva primera victòria a la categoria per davant del japonès Ai Ogura.

Jeremy Alcoba, debutant a Moto2 aquesta temporada ha fet una gran cursa, ha evitat problemes i ha fet bons avançaments per situar-se en una gran sisena posició. Albert Arenas, que sortia cinquè, s’ha tocat amb un pilot en els primers metres i ha baixat fins a la 21a posició. Poc a poc ha anat remuntant i ha finalitzat en l’onzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)