MotoGP

Quartararo comença fort i fa el millor temps el primer dia del GP d’Espanya de Jerez

Marc Márquez cau dues vegades en la mateixa volta i fa el dinovè registre

Fabio Quartararo (Yamaha) ha finalitzat la primera jornada d’entrenaments del GP d’Espanya de MotoGP, que es disputa en el circuit de Jerez, amb el millor registre. El campió mundial, que ha caigut en la sessió del matí, ha fet un temps d’1:37.071 a la tarda i ha superat per dues dècimes Enea Bastianini (Ducati). El millor català ha sigut Pol Espargaró (Honda) en la setena posició a mig segon del millor temps, i al seu darrera han acabat Àlex Rins (Suzuki) vuitè i Maverick Viñales (Aprilia) novè, tots dos a set dècimes. Marc Márquez (Honda) ha caigut dues vegades en la mateixa volta. Ha anat per terra en el revolt 6, ha pogut tornar a pujar a la moto i en el 9 ha tornat a caure. El cerverí ha acabat amb el 19è temps (1:38.200) a un segon i dues dècimes.

Em Moto2 el més ràpid del dia ha sigut el britànic Jake Dixon (Kalex) amb 1:41.938, mentre que el seu company d’equip Albert Arenas ha acabat el sisè a mig segon (1:42.161). El gironí ha patit dues caigudes sense conseqüències, una al matí i una altre a la tarda. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat amb el 24è temps amb el 1:42.855 que ha fet al matí i no ha pogut millorar a la tarda.

El millor registre en Moto3 l’ha aconseguit el mallorquí Izan Guevara (Gas Gas) amb 1:46.342 i ha superat per poc més d’una dècima el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna). El pilot de Sant Andreu de la Barça, Xavier Artigas, no ha pogut estar al davant i ha acabat en la 20a posició a gairebé un segon i mig (1:47.760), mentre que el pilot de Casserres, Gerard Riu (KTM), ha acabat el primer dia en la 24a plaça (1:48.082).

En aquest GP d’Espanya s’ha incorporat al mundial la copa del món de MotoE. El mallorquí Miquel Pons fet la posició preferent en la qualificació amb 1:48.372, mentre que el rubinenc Jordi Torres que ha guanyat les dues darreres edicions del campionat sortirà setè en la cursa de demà i el debutant Marc Alcoba quinzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)