MotoGP

Victòria de Guevara amb Garcia Dols segon i doblet de Gas Gas en Moto3

Artigas lluita en el grup de davant i acaba en la cinquena posició del GP d’Espanya

La marca gironina Gas Gas ha fet el doblet en la cursa de Moto3 del GP d’Espanya que es disputa en el circuit de Jerez. El mallorquí Izan Guevara ha guanyat i el seu company d’equip el castellonenc Sergio Garcia Dols ha finalitzat en la segona posició. La cursa ha estat molt disputada i fins a sis pilots han arribat a la darrera volta amb possibilitats de pujar al podi. Izan Guevara s’ha situat en la primera plaça en el darrer revolt i ha sumat el primer triomf de la temporada. Xavier Artigas (CFMoto) ha estat en els grup dels millors durant tota la cursa, ha ocupat el primer lloc en una volta i ha lluitat per les places de podi fins al final. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha acabat en la cinquena posició. Gerard Riu ha sigut vintè.

Sergio Garcia Dols ha consolidat el seu lideratge en el mundial amb aquesta segona posició, ja que Denis Foggia (Honda), que estava a només un punt, ha ocupat la divuitena plaça i no ha pogut puntuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)