Més motor

El segon lloc d’Àlex Palou a Alabama el situa com a nou líder de l’IndyCar

La segona posició d’Àlex Palou en el GP d’Alabama l’ha situat com a nou líder del campionat de l’IndyCar. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha aconseguit el seu tercer podi en les quatre curses que s’han disputat, amb dos segons llocs i un tercer. Àlex Palou ha fet una primera meitat de la cursa força conservadora cuidant els pneumàtics i el consum de combustible, tot i que sempre ha estat entre els cinc primers. Això l’hi ha permès fer el segon canvi de pneumàtics més tard que els seus rivals i quan ha tornat a pista ha passat de la cinquena plaça a la segona. El català només ha quedat per darrera del mexicà Pato O’Ward que s’ha emportat la victòria. Àlex Palou ha ocupat la segona posició amb comoditat ja que el tercer, el neerlandès Rinus Veekay que havia fet la posició preferent ha acabat a més de deu segons del català.

Àlex Palou ha passat de la tercera a la primera posició de l’IndyCar amb 144 punts, i tres d’avantatge sobre el neozelandès Scott McLaughlin –sisè–, mentre que el fins ara líder el nord-americà Josef Newgarden ha acabat catorzè i ha baixat a la tercera posició de la general a nou punts del català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)