Fórmula 1

Frec a frec entre Leclerc i Verstappen al Circuit

Fórmula 1. El pilot de Ferrari avantatja el de Red Bull en l’última sessió d’entrenaments lliures a Montmeló, abans de la qualificació

Charles Leclerc ha encapçalat la tercera sessió d’entrenaments lliures del GP de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb set centèsimes d’avantatge respecte de Max Verstappen. Els caps de files de Ferrari i Red Bull són els màxims favorits per aconseguir la posició preferent en la sessió oficial, que ha de començar a les quatre de la tarda. Els pilots capdavanters han fet servir únicament els pneumàtic tou, per tal de preparar la qualificació.

Amb més calor que ahir –la sessió ha començat amb 29 graus de temperatura i s’ha enfilat fins als 32 llargs–, Leclerc ha rodat una dècima més lent que divendres (1:19.772), mentre que Verstappen ha baixat d’1:20 per primer cop durant el cap de setmana. Els Mercedes han mantingut el bon to d’ahir, amb George Russell, tercer (l’últim pilot per sota d’1:20), i Lewis Hamilton, quart. Carlos Sainz –aquesta nit li han hagut de canviar el xassís per un problema amb el sistema de combustible– i Sergio Pérez s’han classificat cinquè i sisè, amb els Ferrari i Red Bull respectius.

Lando Nosrris (McLaren), Kevin Magnussen (Haas), Valtteri Bottas (Alfa Romeo) i Esteban Ocon (Alpine) han completat el top 10.

Dos pilots han quedat a l’estacada en aquesta sessió: Mick Schumacher, pel trencament d’un disc de fre en el Haas, i Pierre Gasly, que ha tingut un problema de motor en l’Alpha Tauri.

L’ambient a les tribunes i pelouses del Circuit fa preveure una nova jornada d’assistència de rècord al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)