MotoGP

El debutant Di Giannantonio fa la seva primera posició preferent en MotoGP

Les Ducati ocuparan les cinc primeres posicions en la graella del GP d’Itàlia. Marc Márquez cau i la seva Honda s’incendia

Fabio di Giannantonio (Ducati) ha fet la seva primera posició preferent en MotoGP en l’any del seu debut a la màxima categoria, i ho ha aconseguit en el GP d’Itàlia davant la seva afició. L’italià només havia fet una altre pole en Moto2 en la seva carrera esportiva. La qualificació en el circuit de Mugello ha estat dominada completament per les Ducati que ocuparan les cinc primeres posicions de la graella de sortida. Fabio di Giannantonio, que ha disputat la Q1, ha superat per 88 mil·lèsimes un altre debutant, el seu compatriota Marco Bezzecchi.

Les dues qualificacions s’han fet sota una fina pluja i amb l’asfalt mullat. També ha superat la Q1 Marc Márquez, però en la primera volta de la Q2 ha sortit revolucionat per intentar fer un bon temps abans que plogues més i en el segon revolt ha anat per terra i la seva Honda s’ha incendiat. S’ha mostrat la bandera vermella i en la represa el vuit vegades campió mundial només ha fet el dotzè temps. El seu company d’equip Pol Espargaró ha sigut novè, mentre que el millor català ha estat Aleix Espargaró (Aprilia), que sortirà setè.

En la Q1 s’han quedat Àlex Márquez (Honda), que sortirà des de la divuitena posició, Àlex Rins (Suzuki) que ocuparà el 21è lloc en la graella i Maverick Viñales (Aprilia) que estarà en la 24a plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)