MotoGP

Marc Márquez es tornarà a operar

Motor. Vol solucionar d’una vegada els problemes que té a l’espatlla ara que l’os s’ha consolidat

“Dijous que ve em sotmetré a una quarta operació a l’húmer”, va dir Marc Márquez en una roda de premsa després de la qualificació del GP d’Itàlia que està disputant. El vuit vegades campió mundial va anunciar que tornarà a passar per la sala d’operacions per solucionar els problemes que encara té a l’espatlla i a l’húmer dret. La rotació que té és massa gran i ara que l’os s’ha consolidat es tornarà a operar. “Durant tot un any m’he intentar recuperar supervisat pels metges, però he vist que l’evolució no anava bé. Em costava i la posició sobre la moto no era natural”, va explicar, i va afirmar que havia dit als doctors que no podia continuar així: “El patiment és més gran que la diversió. El rendiment no està malament, però no és el que vull.”

La possibilitat d’una nova operació fa mesos que està en l’aire i Marc Márquez ha explicat que quan va tenir els darrers problemes de visió doble ja va plantejar als metges si es podia fer alguna cosa amb l’espatlla. Llavors li van dir que no perquè l’os estava tou i encara no estava del tot consolidat. El pilot cerverí va comentar que divendres li van confirmar que ja es podia operar perquè l’os ja està en condicions. En aquests moments no hi ha data per a la seva tornada als circuits ja que això es coneixerà després de l’operació.

‘Pole’ de Giannantonio

El debutant Fabio di Giannantonio (Ducati) va fer la seva primera posició preferent en MotoGP i ho va aconseguir en el GP d’Itàlia davant la seva afició. L’italià només havia fet una altre pole en Moto2 en la seva carrera. La qualificació al circuit de Mugello va estar completament dominada per les Ducati, que ocuparan les cinc primeres posicions de la graella de sortida. La Q1 i la Q2 es van fer sota una fina pluja i amb l’asfalt mullat. Marc Márquez va superar la Q1, però en la primera volta de la Q2 va sortir revolucionat per intentar fer un bon temps abans que plogués més, i en el segon revolt va anar per terra i la seva Honda es va incendiar. Es va mostrar la bandera vermella i en la represa només va fer el dotzè temps. Pol Espargaró (Honda) va ser novè, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) sortirà setè.

En Moto2 Aron Canet (Kalex) va fer la seva segona posició preferent de la temporada. Albert Arenas (Kalex) no va fer una bona qualificació i sortirà des de la tretzena posició. El turc Deniz Öncü (KTM) també va fer la seva segona posició preferent en Moto3 aquest any.

En la cursa de MotoE Marc Alcoba va ser sisè, el seu millor resultat en el debut en la categoria. La victòria va ser per al suís Dominique Aegerte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)