Fórmula 1

Un intractable Leclerc aconsegueix la ‘pole’ a casa, en el GP de Mònaco

Hem tornat a viure una classificació espectacular a Mònaco, la millor de l’any. Un gran premi màgic que no pot caure del calendari. A la primera ronda de qualificació, Charles Leclerc (Ferrari) ha tornat a quedar primer, seguit pel seu company d’equip Carlos Sainz, que s’ha quedat a només quaranta-set mil·lèsimes. En aquesta primera ronda no hi ha hagut cap sorpresa important. A més a la Q1 han tornat a la vida els Alpine, marcant bons temps tant Alonso com Ocon.

A la segona ronda de qualificació, quatre pilots han estat separats per tres centèsimes, fins que Leclerc ha baixat a 1:11, sent el primer pilot a obtenir aquest registre en tot el cap de setmana i situant-se un altre cop al capdavant. Alonso ha continuat fent “màgia” amb el seu Alpine i ha entrat en la Q3.

Sebastian Vettel ha estat la sorpresa d'aquesta segona sessió de qualificació, en situar el seu Aston Martin entre els deu pilots que es juguen aconseguir l’apreciada posició preferent, fet que l’ha fet cridar d’emoció per ràdio.

La tercera ronda de qualificació ha començat igual que ha acabat l’anterior, amb Leclerc volant sobre Montecarlo. El monegasc ha trencat el crono, amb un temps de 1.11.376, el millor de tot el cap de setmana. Un dels favorits a fer la pole, Checo Pérez, ha provocat una altra bandera vermella, en xocar contra el mur, i que ha provocat que s'acabés la sessió.

I tot ha acabat com era previsible, amb Charles Leclerc aconseguint la posició preferent al gran premi de casa. El monegasc no ha donat opció i ha fet valer el seu paper de favorit i torna a sortir primer, com ja va fer fa un any. Bahrain, Austràlia, Miami, Espanya i Mònaco, les cinc poles de Leclerc en circuits d’allò més variats. Gran segona posició del seu company d’equip, Carlos Sainz, que intentarà guanyar demà el seu primer gran premi de l’any. Menció especial per a Lando Norris, que ha estat inspirat i sortirà cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)